ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ'ΟΙΚΟΝ

Επιδοτηθείτε εώς και με 2.500 ευρώ από το πρόγραμμα και αποκτήστε καινούργια συστήματα σκίασης... περισσότερα >>

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ

  • Προσφορά #1

    Προσφορά #1

    Αλλαγές πανιών από 12 ευρώ / τ.μ.

  • Προσφορά #2

    Προσφορά #2

    Με την αγορά της νέας σας Τέντας, Μοτέρ με τηλεχειρισμό μόνο 120 ευρώ

logo

Εταιρεία

Από το 1970 η εταιρία Aυζώτης δραστηριοποιείται στη παραγωγή, κατασκευή και τοποθέτηση συστημάτων σκίασης. Η πολυετή εμπειρία μας σε εφαρμογές σκίασης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, μας επιτρέπει να έχουμε συγκεντρώσει και να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη συλλογή συστημάτων σκίασης που χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερη αντοχή και συνεπώς μεγάλη διάρκεια ζωής.

Θεωρούμε κάθε πελάτη μας μοναδικό με συγκεκριμένες ανάγκες και προτιμήσεις σκίασης, για αυτό βασική αρχή της φιλοσοφίας μας αποτελεί “ η κατάλληλη εφαρμογή στο κατάλληλο πρόβλημα σκίασης”.

Το εύρος των δραστηριοτήτων μας εκτείνεται και στη χονδρική πώληση,παράγουμε εξαρτήματα που αποτελούν επιμέρους υλικά συστημάτων σκίασης, για αυτό είμαστε σε θέση να τιμολογούμε ανταγωνιστικά και να εγγυόμαστε για τη λειτουργικότητα και ευχρηστία των κατασκευών μας.

Συνεργαζόμαστε με τις πιο καταξιωμένες και εξειδικευμένες επωνυμίες της παγκόσμιας αγοράς στο χώρο της σκίασης, ενώ πηγή έμπνευσης για καινοτομίες αποτελεί η έρευνα των αναγκών των πελατών μας.

Αναγνωρίζοντας τα προτερήματα του έγκαιρου προγραμματισμού και την πολυτιμότητα του χρόνου,τηρούμε με συνέπεια τα χρονοδιαγράμματα που θέτουμε εξ αρχής με τους πελάτες μας Η συνεργασία μας όμως δεν σταματά με την πώληση, μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς για οποιαδήποτε συμβουλή ή σχόλιο, απλά ρωτήστε μας.

Η καλύτερη προβολή για εμάς είναι οι συστάσεις ικανοποιημένων πελατών, που όπως υποστηρίζουν και οι ειδικοί είναι το καλύτερο μέσο διαφήμισης.

phone Καλέστε μας για μια μελέτη στο χώρο σας δωρεάν
210 5728124 - 210 5743784 - 6932003232